Shadi Makdesi

preload

OM OSS

SM, som etablerades i Sverige, är en första klass arrangör av event och har vunnit ett antal gastronomiska utmärkelser likväl utmärkelser inom servicenäringen.

Släpp loss din fantasi! Tack vare våra in-house tjänster kan vi anta varje utmaning när det gäller att uppfylla dina önskemål.

Våra framgångar beror på hög kompetens och vår tillgång till speciella medarbetare med lång erfarenhet inom livsmedelsindustrin, där renlighet, tillmötesgående, noggrannhet och produktkvalitet är nummer ett.

Vårt team består av välutbildade medarbetare, specialister och designers som kan möta alla dina krav. Med rörlighet och flexibilitet kan vi presentera högklassiska produkter, lyxig utrustning och design.

SM erbjuder catering på hög nivå när det gäller arabisk, internationell och svensk mat för grupper från 2 till 3 000 personer. Vår erfarenhet kan anpassas till varje form av evenemang, från avspänd ledighet till högsta elegans vid luncher, middagar, cocktailpartyn till affärsevent och bröllop.

Shadi Makdesi

GÄSTFRIHET

SM är ett företag som specialiserat sig på strategisk utveckling och franchise.
SM har varit med och utvecklat en rad välkända varunamn inom livsmedelsindustrin.

Visioner, begåvning och professionalism är kvaliteter som ligger oss varmt om hjärtat.

I vår kommunikationsstrategi investerar vi avsevärt i en online plattform och utnyttjar sociala medier till fullo.

CATERING

SERVICES
CATERING
SPECIELLA EVENT

Oavsett du planerar en privat eller officiell tillställning som omfattar lunch, middag, dop, party, Alla Hjärtans dag, Mors- eller Fars dag, påsk- eller julbord, vår catering service arbetar tillsammans med dig för att göra ditt evenemang perfekt.


READ MORE
CATERING
Bröllop, mottagning och bröllopsmiddag

På er stora dag ska ni kunna koncentrera er på att skapa minnen och inte oroa er över bröllopsarrangemanget. Kontakta oss för genomgång av vår mångskiftande och eleganta meny som kan anpassas till era egna önskemål.


READ MORE
CATERING
Företagsevent och luncher

När du planerar ett företagsevent vill du göra ett bestående intryck. Lita på SM som kan skapa en professionell catering som kommer uppskattas av dina kunder och ge ditt företag ett gott renommé.<br /> Vi har en speciell lunch-meny anpassad till företagsevent. Som lokal producent kan vi välja närproducerade livsmedel av högsta kvalitet.


READ MORE
CATERING
FIKA

”FIKA” är en helsvensk företeelse där du tar en paus tillsammans med dina kollegor, vänner eller familj. Låt SM ta hand om stressen och förberedelserna så du kan koppla av i lugn och ro med de dina.


READ MORE
CATERING
Begravning

Ett tungt evenemang som kan vara plågsamt att arrangera.<br /> Oavsett hur litet eller stort begravningsarrangemanget är tar SM med stor professionalism och diskretion hand om blomsterarrangemang och all catering om du avser att bjuda gästarena på kaffe eller mat.<br />


READ MORE

EVENT PLANERING

Stort eller Smått – vi står till din tjänst

 

Oavsett du planerar ett affärs event, internationell konferens, familjeträff, bröllop eller något annat speciellt evenemang – SM kan förse dig med alla specialister du behöver. Vi kan ta hand om lokaler, inkvartering, catering och all logistik som krävs för ett perfekt arrangemang.

Företagsevent: Ingenting annat än ett en lyckad sammankomst kan generera ett framgångsrikt samarbete.

Bröllop: Vi garanterar att varje detalj i ett bröllipsarrangemang kommer att falla på plats med perfektion.
Logistiken under i bröllop är av avgörande betydelse för ett lyckat arrangemang. Vår professionalism är din garanti för att ingenting ska gå fel denna minnesvärda dag.

Vi kan ta hand om allt det du kräver.

Övergripande service vid möten och event . Din önskelista är vår bibel.

Vi kan rekommendera platser, lokaliteter och ett urval av tjänster.

Vi tillhandahåller expertis när det gäller inköp och upprättande av avtal.

LATEST EVENTS

Vårt första arabiska event i Nyköping

 

SM inbjuder dig att delta ett stort påsk-event i Nyköping, 1 april 2018.

Medverkar gör Syriska XFactor-stjärnan Majdi Sharif.
Vidare framträder Gabi Aslan, syrisk stjärna och Andy Belly dansösen Donia.

Stora Träffen/Olof Palmes väg 1B, 611 37 Nyköping

Dörrarna öppnas 20:30ö

Consultation

FOR INDIVIDUALS

 

Vi erbjuder konsultation när du har en ide. Om du behöver råd för att starta en restaurang eller anordna ett event, våra experter finns att vägleda dig.

På restaurangområdet fokuserar vi hel på maten men hjälper dig också med koncept som innefattar allt från design till utbildning av personal.

För företag

SM er bjuder event- och restaurang-konsultation baserad på på bred erfarenhet. Vår service är kostnadseffektiv. Genom att samarbeta kan vi utveckla medarbetare och få dina affärer att växa.

Vi har hjälpt kunder inom olika affärsområden. Inom utbildning, sport, offentlig verksamhet och välgörenhet och turism.

Vi coachar ditt team att driva era egna event men tillhandahåller också specialister.

Nu kan du lära dig att driva dina egna events, med bistånd och vägledning från din egen coach.

SM erbjuder dig möjligheten att ha en event-expert att jobba vid din sida. Vår event coach hjälper dig designa, planera och leverera ett enastående event.

Nyköping, Sweden

Tel 0762222211

info@shadimakdesi.se

GET IN TOUCH NOW